«Alex Redline» S.R.L. - Pentru tipografii si industria de ambalare


România, Bucureşti,
Sectorul 3, str.Catanoaia 33,
Pavilion Administrativ, parter, biroul 3

«Alex Redline» S.R.L.

PRODUSE > Adezivi KIILTO > Pentru tipografii si industria de ambalare

Adezivi KIILTO:
Pentru tipografii si industria de ambalare

1. Adezivi termofuzibili
SITOMELT K608 Adeziv termofuzibil pentru copertele productiei poligrafice diferite din hartie ofset, cretata, de ziar.

SITOMELT K610 Adeziv termofuzibil pentru copertele productiei poligrafice diferite, pentru masini semiautomate şi automate cu o singura capacitate pentru adeziv.SITOMELT 1540 Sitomelt 1540 este potrivit pentru alipirea hartiei, cartonului, cartonului gofrat. Se aplica in industria de ambalare.2. Adezivi in dispersie pentru tipografii
KESTOMER VPH Adeziv in dispersie PVA pentru alipirea hartiei si cartonului.

SITOL 2488 Adeziv in dispersie pe baza de EVA, pentru lipirea cotorului, fabricarea blocurilor.

SITOL 4216 Adeziv in dispersie pe baza de PVA, cu intarire rapida, pentru lipirea cotorului, asigura linia de lipire durabila şi elastica.

SITOL 4266 Adeziv pe baza de PVA, pentru laminarea rulourilor cu hartie igienica, hartiei utilizate in articolele de uz gospodaresc si produsele igienice.

SITOL 5012/43 Adeziv in dispersie pe baza de EVA, pentru producerea mapilor, albumurilor la laminarea cartonului cu PVC, pentru alipirea materialelor plastice (polystirol / carton), precum si alipirea foliei din aluminiu la carton sau hartie.3. Adezivi in dispersie pentru industria de ambalare
SITOL 7060Е Adeziv pe baza de amidon, pentru alipirea etichetelor pe ambalaje de sticla sau metal.

SITOL 2185 Adeziv in dispersie pe baza de EVA, cu intarire rapida, se aplica in industria de ambalare pentru alipirea cartonului si hartiei la suprafetele laminate cu PE sau PVC, precum si suprafetele acoperite cu lac UV.


KESTOMER VPH Adeziv in dispersie PVA pentru alipirea hartiei si cartonului.

SITOL 1100 Adeziv in dispersie pe baza de acryl care formeaza o pelicula adeziva foarte rezistenta. Datorita durabilitatii peliculei este recomandata aplicarea dezivului pe ambele suprafete prelucrate. Se foloseste la alipiarea peliculelor plastice. Nu se foloseste la alipirea suprafetelor din aluminiu si zinc.


SITOL 2392 Adeziv pentru materiale plastice dificile, precum PE si PP. Poate inlocui adezivul Sitol 2909. Sitol 2392 se foloseste la caserare, la producerea cutiilor si lipirea "ferestrelor" plastice in ambalaje alimentare si non-alimentare.


SITOL 5012/43 Adeziv in dispersie pe baza de EVA, pentru producerea mapilor, albumurilor la laminarea cartonului cu PVC, pentru alipirea materialelor plastice (polystirol / carton), precum si alipirea foliei din aluminiu la carton sau hartie.© 2011-2017 «Alex Redline» S.R.L.