«Alex Redline» S.R.L. - Lacuri UV, Lămpi UV


România, Bucureşti,
Sectorul 3, str.Catanoaia 33,
Pavilion Administrativ, parter, biroul 3

«Alex Redline» S.R.L.

PRODUSE > Lacuri UV, Lămpi UV

Lacuri UV, Lămpi UV

Lacuri ultraviolete (UV)

1. Lac UV FG0-30 (50, 75, 90, 180) / 20

Lac UV lucios pentru imprimare flexo.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în imprimare flexo, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, cum ar fi hârtie, carton, unele materiale din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

2. Lac UV FG1-30 (50, 75, 90, 180) / 20

Lac UV lucios pentru imprimare flexo pe plastic.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în imprimare flexo, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, în special materialelor din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

3. Lac UV OG0-90 (180, 320) / 03

Lac UV lucios pentru imprimare offset.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în imprimare offset, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, cum ar fi hârtie, carton, unele materiale din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

4. Lac UV OG1-90 (180, 320, 400) / 03

Lac UV lucios pentru imprimare offset pe plastic.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în imprimare offset, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, în special materialelor din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

5. Lac UV SEM-T/02

Lac UV Emboss pentru serigrafie.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în serigrafie, pentru atribuirea aspectului convex (efect de picătură de apă), pentru acoperirea diferitor suprafeţe, cum ar fi hârtie, carton, unele materiale din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

6. Lac UV SG0-85/02

Lac UV lucios pentru serigrafie.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în serigrafie, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, cum ar fi hârtie, carton, unele materiale din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

7. Lac UV SM0-90/02

Lac UV mat pentru serigrafie.

Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în serigrafie, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, cum ar fi hârtie, carton, unele materiale din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).Lămpi ultraviolete (UV)

Lămpi ultraviolete (UV) Se folosesc pentru uscarea diferitelor tipuri de lacuri şi adezive, întărirea emulsiilor şi formelor, datorită polimerizării.


CARACTERISTICILE LĂMPILOR
CARACTERISTICI

Mai jos sunt arătate cele mai deseori utilizate vârfuri de lămpi.
Varianta nr. 4 o găsiţi pe desenul de sus.

vârfuri de lămpi


© 2011-2017 «Alex Redline» S.R.L.